Saturday, July 2, 2011

TRY IT, DREAM IT!!!

Yaa, dah lama x update blog ni.. I'm buzy, tired n bla3... So,many things in my head..huhuhu...
Juz nak update apa yang aku buat for this two weeks on weekend..

26 / 06 / 2011
Me and my VIP went to Pavilion la as he wanted to watch "321 Cinta". Aku cakap kat dia cam tak best je.. Die cakap best!!! Dia dah try booked at Mid two days before but dah fully booked. So,as we know at Pavilion, Malay movie jarang orang nak tonton may be bcoz most of ppl there are Chinese and foreigners.. Dengan excited nak beli tiket tengok banyak gila ahh tempat kosong.. Musykil plak kitorang.. haha.. Aku dengan selamba tanya kakak jaga counter tu..
"Kak, berapa orang je tengok ni?"
Akak tu pon jawab, "4 orang je........"

Dengan berbesar hatinya kitorang pun choose la tempat mana yang suka..hahaha... At the end dalam tu ada la dalam 9 orang..hehehe...
Jalan cerita dia memang best sangat-sangat.. AWESOME!!! Lawak,sedih semua ada.. Aku gelak macam dalam tu aku sorang je sampai my VIP need to close my mouth with his palm sebab semua orang dah pandang..kah3.. Ish!! terukkan me?? I'm so sorry sebab aku memang tak boleh nak cover bila dah mula gelak..( macam mana la esok jumpa bakal mak mertua?? )

After that, thought nak shopping some dress or shirt la.. So,masuk Forever 21,tapi tak de yang berkenan dihati.. Macam tu juga kat Cotton On.. Apa ntah lagi kat Top Shop.. At Nichii minat satu pant ni tapi dah tak de size.. So,hampa lagi lah hati.. At the end my VIP yang shopping 2 helai t-shirt kat Top Man..hehehe..  After that searching apa nak makan.. Makan lah kami di Sushi Tei.. 1st time try kat situ.. But i prefer Sushi King....huhu
ADE YANG TAK SAMPAI LAGI..

Mulut tu xboleh luas lagi ker??huhu
02 / 07 / 2011
Ok!! Today, again "WE" ok!! hahaha.. Mid Valley plak.. Nak tengok Transformer tapi as u all know lahh fully booked and after that sold out sampai malam.. Kitorang sememangnya dah tau, so decided nak tengok Sekali Lagi Cinta.... Boleh tahan jugak la, sebab suka tengok Mia Sara.. Cute la dia, lawak pun de..huhuhu..
Before tengok movie, kitorang makan kat Chili's.. Kitorang juz ordered 1 menu je sebab portion sangat banyak macam boleh share 3orang..haha.. Memang tak habis pon kitorang makan..
Suruh amik pic food je.tapi nampak half je and me pon termasuk gak.. Haisy!!

Kitorang order SALMON WITH HERBS AND BBQ BEEF.. yang ni memang korang boleh create sendiri apa kornag nak.. Boleh pilih 2 jns..huhu.. Tak mahal pon. Ok la price die..RM44.90 je..and I add on rice la..

Die memang macam ni..huhuhu
Tak habis pon..Die akan bg side dish mashed potatoes and vege..
If u all nak try or review menu boleh buka this website :

Till here.. Daaa, Bubbye!!

p/s :  Lepas ni nak try Tony Romas la plak..hehe.. and nak tengok Transformer,tunggu dah lengang sikit..hehe

6 comments:

Auntie Nenet said...

hekhek kntoiii da twu tmpt datink korg... mid valley eh. pasni nk bwt2 trserempak la. bole misz niena? ;P

Niena Farrah-Hana said...

hahaha...mid dkt,n sng..huhu..bt2 tserempak ckp xknl la.haha..

Auntie Nenet said...

haha bole eh cmtu...
okeh je. hehe

juwe said...

xyah ckp,kita wat je cm dia x wujud...hahah

Niena Farrah-Hana said...

Hahaha..tol2..

Auntie Nenet said...

SIOT AH JAWA NI =.=
XNK UDAH