Sunday, October 16, 2011

MEREKA KURANG FAHAM...

ASSALAMUALAIKUM W.B.T... (Sila jawab ye.)

Mengapa ada sesetengah orang kurang faham tentang sesuatu perkara??
Adakah kerana mereka memang tak faham atau buat-buat tak faham??
Sukar hendak menjawab persoalan sebigini bukan?

Contoh situasi adalah seperti berikut:

Anda telah pergi sebuah centre untuk service kereta atau mana-mana tempat atas urusan tertentu. So, anda perlu mengisi details anda seperti telephone number. It should be a privacy for a customer rite? But sum of them will take it and suddenly  message u for no importance reasons. Moreover, after office hour.  How?? 

Ok, sebab tak nak kecewakan all this type of persons maybe u reply few msg from them. After that keep silence when u find nothing important this ppl want to ask. Bila dah senyap maksudnya kita tak interested la kan?? But keep on msg and col but u never answer. So, can u get what it's mean??

Susah-susah... So, kalau saya akan buat tak tahu je sampai la dia jemu tapi kadang-kadang irritate jugak.. Hehehe....

Bagaimana pula dengan anda??

p/s: I miss my family a lot.. Damn much!! and him too...
Mood agak kurang stabil sekarang.. Up side down.. If u r in my shoe, ull know it..

2 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

sama la jgak situasi akak..aritu gi tesco isi club card, ntah mangkuk hayun mana yg dok kacau2..msg2.. dh tua pn...

man said...

disturbed ... received a call from the boss after working hours.