Friday, October 7, 2011

PENCARIAN CINTAKU...

Berakhir sudah pencarian cintaku,
Jiwa ini tak lagi sepi, hati ini tlah ada yang miliki,
Tiba diriku di penghujungmencari cinta,
Diri ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri.............
~lalalalalala~



Intro indah dengan lagu "Berakhirnya Pencarian Cintaku"........ Anyone knows this song?? Nice rite?? Sweet sgt!!huhu... Waiting for sumone dedicate lagu ni buat kite, tak tahu la zaman bila baru dapat.. ( So, diri sendiri decided "biar kite sendiri yang bagi kat diri sendiri...." sobsebsobseb~~ )

Actually kite nak tulis sal Budak Buchuk.. Die suka sangat kalau tulis tentang die.. Kalau boleh nak semua entry dalam blog ni tentang dia..."Tentang dia tak perlu kau risau, lagu cinta hanya untuk kita..........blablabla...." (Menyanyi la plak kan kite.hehehe. Apa kaitan??).. Kalau macam tu baik buat blog sendiri la kan Budak Buchuk???

Last Monday, kite gi convo dia.. Dah la terbangun lambat. Kite suh die kejut, padahal die pon bangun lambat.. Apa punya orang la... Ish2!! Kite nak keluar rumah awal sikit sebab takut stuck dalam jem. Al-maklumla Isnin kan orang sibuk nak gi kerja..hehehe.. So, disebabkan dah lambat, kite tak sempat pun nak breakfast and kite speed kereta macam apa je... (Terharu tak pak cik buchuk??)

Ok la, malas nak cerita panjang lebar. Boring nati baca.. Juz nak bagitahu on that day kite 1st time jumpa family dia..hehehe....

Tak rugi usaha selama 5 tahun tuk menggegam segulung ijazah kan?? CONGRATULATION DEAR!!!

Silalah menghayati gambar-gambar yang tak seberapa ni... Jeng-jeng!!!

"Betul2 kan sikit,senget laa..."

Anak sapa la plak tuh.....

Sila baca di belakang dengan sendiri..

His family.



Nak snap pic on stage tp jauh and xboleh bgun dr seat..hehe.. So,kat screen jela..


CONGRATULATION!!!!!!!!!!!!

p/s : Tajuk entry macam apa je.. hehehe.. U r part of my strength. 

4 comments:

juwe said...

thanx dear..its a great honour u wif me at that day..u r my heart,my soul.ceeeewah.tharu la tu...heeee.....

Niena Farrah-Hana said...

haha..perasan die ni..
xhbs2 nk suh kite tharu ngn die.hehe

baby afny said...

hahaha auww.. trbaca pulak org tgh jiwang kt ats. haha
waaa tahniah jawa... hope hubungan korg kekal smpai bile2. hehe amin ;)

Niena Farrah-Hana said...

amin~~