Friday, February 11, 2011

DaTiNG...

10/12/2011 : 


Dating at Mid with my comot, sweet, cutest and beautiful ladies
  (NURUL ATIQAH, NUR AZZREINNA ELIANA, BEATRICE MORISSA).. 

charles and keith
                                                            
Before went to mid, niena and tiqah telah menyerang ke rumah azz and bebeth untuk menjamu selera..hehe.. (sedap gak azz masak, nxt time blh la lagi melakukan serangan ke rumah anda).. then, serangan ke mid plak as we  plan to eat SUSHI KING..hehe.. jejak sahaja kaki ke mid kami merayau ke vincci, charles and keith, top shop, nichi (boleh tahan jugak eh our taste...hehe). but at the end beli tak beli pape pon..haha..nak tawaf satu mid dah tak sempat, pergi mid pon that time already 1900hr and plus jem at federal highway..huhu.. 
SUSHI TIME!!! makan mcm tak ingat dunia.. just amik je whatever we see nice.. tak peduli how much need to pay.. berpinggan-pinggan gak la we eat.. not like girl edy (buruk perangai gak kitorang ni kan??).. time bayar best tau!!hehe.. got one cute guy working at shushi king gave us discount..woww!! thx a lot!! 
Today was so fun with u girls!!hehe..

muka gembira dpt makan dan muka kekenyagan lepas makan hehe
                                    
p/s: lihatlah bape byk pinggan kami.hehe

3 comments:

Anis Shukri said...

i like hana tajima style..tpi mke ko sesuai arr...mke aku tombam..haha

misz anis said...

aku tataw la syg...layout aku tu member aku wat kan...hehehehehe

Farrah-Hana said...

anis: hu3..sesuai ker?thx..
mard:xpe2 dh blh.hehe.usaha tge kjayaan..huhu