Friday, February 18, 2011

DIA TELAH PERGI...

Jauh sudah pemergiannya dan perjalanannya....... (sob seb sob seb...)



16/2/2011 - KLIA
WAN NINA LIYANA (adikku) telah terbang jauh ke NEW ZEALAND to continue her studies there at MASSEY UNIVERSITY (jauh tuh!!).. die amik course chemical engineering (betul ke??huhu)... so,on that day my family, opah, my aunts and uncle telah ke KLIA tuk hantar  my sis..Just wish all the best for u there, take care and luv u!!

wif syawal


nak naik flight dahhh
bye2 msia,semua...




Before hantar adik aku gi KLIA, aku ngan adik laki aku gi jalan-jalan kat KLCC pagi tu.hehe..

kenny rogers..

17/2/2011 - NILAI 3, NILAI 2

dah mkn baru amik pic.haha

The next day, kitorang pergi Nilai 3 coz my mom nak beli tikar buluh (die beli 3 yang besar,1 yang kecil ngan jam yang besar..huhu ).. After that, aku ajak abah aku gi Nilai 2 sebab nak makan ice cream yang masuk dalam jalan-jalan cari makan tu..hehe.. so,kitorang pun pergilah (baik kan abah aku ikut apa yang anak dia nak..). aku ni harap je dah besar tapi bab makan macam budak-budak..hehe..

Avocado-menghayati


p/s :  Malas aku nak tulis panjang-panjang..tgk pic lagi bes kan?kan3?huhu.. sikecik syawal ni klu dah jumpa aku, tak peduli dah kat ibu ayah die.. makan,mandi,tidur, kencing, berak semua nak aku jela. sampaikan kat KLIA hari tu asyik berkepit ngan aku je dah mcm anak aku dah.. dah la byk gila stewards and pilot yg hensem. jatuh saham aku..(gatal gak aku ni.huhu). sampai aku ckp kat mak sedare aku nak letak board kat badan "i'm still single" haha.. tak pon nk jwb bile org tny "saya janda muda anak satu" kah3.. semua gelakkan aku time tu.hehe...

till here.. bye..assalamualaikum..

2 comments:

misz anis said...

gud luck to ur sis...btw,adek ko maken hensem dowh...
dulu masa aku ikut g uma ko kecik jew agy...

Farrah-Hana said...

haha..skg die tgu result spm/hu3..tu ko tgk pic rmbut dh potong sbb g intrview nk masuk upnm.b4 this mcm style korea tu.kah3..lg hensem..hehe