Sunday, April 3, 2011

KESAKITAN YANG AMAT..

Yesterday, i had fun with my bodyguards..woowww!! (bajet macam popular).
1st: bodyguard only.. 2nd: change to bodyguards.. (can see the different??).
Mula-mula juz me and u.. Pergi TS (Times Square k guys) semata-mata nak tengok MERONG MAHAWANGSA, dah lama nak tengok baru semalam berkesempatan..(kat Mid fully book dah).
Then,after habis movie, one more bodyguard datang.. Katanya nak pergi Pavi (Pavilion k girls). Before that, singgah Sungai Wang jap..huhuhu... Dapat satu handbag kat Vincci. *Pening kepala bodyguards aku..*
Before sampai Pavi ,kat Lot10 aku ajak bodyguards aku masuk Charles and Keith nak tunjuk satu handbag yang aku minat sangat, nak tanya pendapat kat my 1st and most important bodyguard.. Tapi tak ade..sedihnye saya..*sob seb sob seb..* Kat Pavi pon tak ada (kat mid je kot yang ade)..
Dah penat jalan,perut perlu diisi... So,kitorang menapak balik ke TS sebab parking kereta kat sane..haha..
So,2nd bodyguard merangkap as my driver.haha..Makan kat Kg. Baru,SHIP.. Memang tak ada parking,jauh gila babeng ah parking.. Menapak la jawabnya..huhuhu..
MY Ist AND MOST IMPORTANT BODYGUARD

OLD TOWN WHITE COFFEA

MY BODYGUARDS

1st BODY GUARD @ TUKANG PEGANG BARANG..huhuhu


MY VIP

AKU MEMANG SENGAL..

ME AND U...
p/s : Kaki saya sakit disebabkan kasut... Sekeliling pergelangan kaki.. =(

5 comments:

juwe said...

wah bes nya dia ada tukang pegang barang....

Niena Farrah-Hana said...

eh,msti la..huhu

Auntie Nenet said...

haha jawa bodyguard num 1 eh... hehe

Niena Farrah-Hana said...

hahaha..a'ah..kang jd no2 n nxt nye mngamuk lak..kah3

Auntie Nenet said...

MST LA DIE NK NUM 1. WOOT WOOT* ;P