Friday, August 12, 2011

>> NO TITLE...

Assalamualaikum...
Salam sejahtera... 

Recently.. Shopping for raya wif my Bro at Sunway and Mid but this pic at Sunway..

Muka mcm excited sbb malu gila nak amik pic sbb orang lalu lalang.hehe


Dah lama x upload pic kan kat laman sesawang yang x bersawang ni kan? huhu..
Pic ni aktiviti last month and this month la..
Juz few pic la not so much..huhu..
No copy paste, duplicate or whatever without my permission..
Get it??? huhuhu..
Bajet macam femes sangat..huhu.. Sekali-sekala x pe.. *sigh*
Banyak plak aku membebel. Sudah-sudah!!

Mari kawan-kawan, mari teman-teman tengok ini gambar lalalala~~~..

<< ICT >>






Fun and enjoy!! Sampai sana around 2300hr and balik almost 0400hr.. Wow!! 
Went there wif my aunt and cousins..


<< SUNWAY PIRAMID >>



To my budak buchuk million of thx and luv sbb tunaikan permintaan budak yang banyak songeh ni nak makan New Zealand ice cream.. Hehehe.. 
1 day before puasa kitorang keluar merayau macam orang gila..huhuhu..

p/s : Ice cream yang saya suka and sedap La Cremeria (certain flvr.. best flvr: Almond Pecan Pareline), Tutti FruttiBR, Heagan Dasz, Gelato Fruity, New Zealand...I luv it so much!! U shud go n try it!!

2 comments:

Auntie Nenet said...

haha juwe xleh belah. tgn kiri nga text spe tu?? dpn awex kot. kntoiii... hehee

btw, woww bli bju kitschen. ad sale x?? hehe

Niena Farrah-Hana said...

Die mmg 24jam tgn xduk diam..mcm rmi sgt pminat..hehehe

em,de la skit tp yg sale tu xcntek sgt.kih3