Wednesday, May 25, 2011

Nur Kasih The Movie...


Actually, dah too late nak update sal ni but still not tooooo lateeee..hehehe..
Last Sunday me and him pergi Mid sbb i'm so eager nk tgk "Kongsi" "Nur Kasih the Movie"..
Sampai die sanggup balik from Kelantan on Saturday nite..(sbb die Annual Leave)
Suppose die nak balik on Sunday morning wif his frens..
But for me.............(no words i can describe)
Thanks dear!!
Me dah try booked on Friday at Mid but fully booked edy.. So,simply booked at Times Square..
Tp end up me tak nak prgi TS sbb me tak suka sgt TS..
So,he said :
"xpe, kite awl ok,kul 10 kite bertolak.."
 (lebih kurang mcm tu la ayat) *sweet kan??*

Then,kitorang smpi Mid almost 11am dah sbb me bersiap lmbat..hahaha..
Even awal, 1 row je still available at 1.25pm.. Same as 3.15pm..
Then, die mcm ragu-ragu nak duk depan sekali sbb die takut sakit leher.hehe..
* Tapi me ckp xkisah as long boleh tgk* hahaha..
(Die ajak gi tgk kat TS but me so malas nak go there..)
After dah beli tiket, me ajak him makan sbb lapar sangat teramat sangat..huhuhu..
$$ NANDOS TIME!!! $$




My comment about Nur Kasih d Movie : Jalan cerita a bit slow but nice to watch.. Pemandangan dalam cerita tu memang sgt2 nice even kat Malaysia or Jordan.. Terasa mcm lawak pon ade cerita tu but penuh ngan pengisian tapi ending die mcm pening sikit nak faham.. Tapi Remy Ishak memang boleh tahan la and Tiz pon cantek sgt wif tudung..Kalau nak tau lebih lagi pergi la tgk sendiri sbb klu me cerite bankrupt lak Khabir..Hehehe..



p/s : Ok, till here.. I'm happy be wif U!!huhuhu...

2 comments:

Aida Omar said...

dating gitu..
sedapnye nandos tu..
ramai yang kata boleh thn cerita tu..meleleh.. :)

juwe said...

melangut tgk cite nih.cm unta dh jd nya